Přejít k hlavnímu obsahu
Zajímavosti Čarodějnice jsou tu: Jak vybrat kvalitní špekáček na opékání a jak jej nejlépe rozříznout? Zapomeňte na ježka, řežte „na hranolky“! Špekáčky neopékejte přímo v ohni, spálily by se. Nejlepší je nechat je prohřát jen nad uhlíky
2/7

Čarodějnice jsou tu: Jak vybrat kvalitní špekáček na opékání a jak jej nejlépe rozříznout? Zapomeňte na ježka, řežte „na hranolky“!>

Zpátky do článku Čarodějnice jsou tu: Jak vybrat kvalitní špekáček na opékání a jak jej nejlépe rozříznout? Zapomeňte na ježka, řežte „na hranolky“!
Špekáčky neopékejte přímo v ohni, spálily by se. Nejlepší je nechat je prohřát jen nad uhlíky

Špekáčky neopékejte přímo v ohni, spálily by se. Nejlepší je nechat je prohřát jen nad uhlíky

Shutterstock